Topeja Catering - en matupplevelse att minnas

Matupplevelsen blir en viktigare och viktigare komponent i olika typer av evenemang oavsett om det är Vasaloppet, golftävlingar, en konsert eller ett företagsevent. 

 

En matupplevelse att minnas
Vi erbjuder högklassig catering, oavsett önskemål och storlek. Våra beställare är krävande och medvetna och vi gör alltid vårt yttersta för att överträffa deras förväntningar. Vår styrka är vår passion för matupplevelser och vår förmåga att leverera kvalitativ cateringmat till 1000-tals över hela Sverige och vi är en stolt cateringleverantör till stora evenemang såsom Vasaloppet, ÅF Offshore Race och Nordea Masters. Vi har en enorm kärlek till matupplevelsen, värnar om miljön och använder lokala råvaror.

Vi arrangerar Hållbara event
Vi värnar alltid om miljön och därför försöker vi alltid skapa ”hållbara event”. Därmed jobbar vi aktivt med lokala råvaror och lokala producenter vilket gör att vi skonar miljön och värnar om bygden där eventet utförs. Kretsloppets bana genom hela cateringen är väl genomtänkt, tex gällande transporter av sopor, linne och råvaror där tanken att vara lokal är djupt förankrad hos oss. Kretsloppstänkande återvinning av maten - ”Zero waste” ligger oss även varmt om hjärtat.

”Zero waste för vår köksorganisation handlar om att skapa något av det som ”inte fanns” och ge det tillbaka till gästen men med en hög gastronomisk idé. Vi kommer fortsätta arbeta med och ständigt utveckla zero waste och ett hållbart tänk!”

- Daniel Skoglund, Köksmästare, Sälens Högfjällshotell

Alla hotell inom vår koncern, Scandinavian Resorts, är miljömärkta enligt Svanen. Läs mer om vad det innebär på Svanens hemsida.

Vår catering är alltid på väg
Så här går det till då vi kommer till er - varhelst ni är! 

1. Personlig projektledare & matkreatör
När ni bokar catering via oss får ni en personlig projektledare som skräddarsyr och håller styr på evenemanget och en erfaren, passionerad matkreatör som ger er ett kreativt helhetsupplägg.


2. Vi tar hand om alla typer av evenemang
Oavsett om det är en 3 rättersbankett, catering av julbord eller 15 000 portioner skidåkarmat så ordnar vi det då vi är en extremt mobil cateringleverantör med storkökskapacitet. 

3. Vårt kök kommer till er!

En av våra specialiteter är att ta vårt unika, kompletta restaurang-kök till er. Vi har specialbyggda containrar med kök, disk och vår rökiga och häftiga ”BBQ-smoker-trailer” som vi kan transportera dit ni är och anpassa helt efter evenemangets yta.  Våra mobila kök ger oss en otrolig flexibilitet och kapacitet att leverera matupplevelser till många och dessutom går de att snabbt packa ihop efter ett evenemang.

4. Matupplevelsen
Bara för att man lagar mat till många ska kvaliteten fortfarande vara på topp. Vi brinner för att leverera kvalitetsmat oavsett om det är en wrap eller 4-rätters middag. Vi anstränger oss alltid för att hitta de bästa lokala råvarorna. 

5. Vår catering är hållbar och miljövänlig
Vi arrangerar hållbara event och tänker på hur vi kan bidra till den lokala bygden dit vi kommer, vi arbetar aktivt med lokala råvaror och lokala producenter. Vi försöker i möjligaste mån arbeta klimatsmart och med kretsloppstänk. 90% av de engångmaterial vi använder är återvinningsbara och våra plastbestick är nedbrytbara. 

6. Till sist: vår härliga personal
Då vi äger Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang är vi vana att handplocka våra engagerade medarbetare som vill ge våra gäster service med hjärta. Via detta har vi ett unikt personalunderlag över hela Sverige. 

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!
Topeja Event & Catering - alltid på väg