Festarrangör

Vi har genom åren arrangerat dop, konfirmationer, studentfester, bröllop och bemärkelsedagar. Vi har haft fester, företagscatering, catering på båtar, i partytält och självklart i traditionella festlokaler.

Vi är en mycket flexibel festarrangör som kan bokas på valfri plats i hela Sverige. Ett evenemang arrangerat av Topeja Event & Catering är tryggt, exklusivt, kreativt, flexibelt och med integritet och diskretion.

 
Injudningskort till bröllop

Din festarrangör i fjällen
Topeja Event & Catering är en del av Scandinavian Resorts som äger legendariska Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang. Detta gör att vi är en unik festarrangör i fjällen.

 
Fest på Högis i Sälen Dalarna.jpg

Sälens Högfjällshotell - Fest i världsklass
Hos oss finns den unika möjligheten att under sommar och höst abonnera hela Sälens Högfjällshotell eller Gammelgården Hotell & Restaurang för privata fester och arrangemang. Vi kan utlova en minnesvärd fest med oanade möjligheter. Vår största lokal och restaurang, nöjespalatset Vinterträdgården har en kapacitet för 800 personer och en restaurang med över 350 sittplatser. Här finns scen och dansgolv och oändliga möjligheter till kreativa evenemang.

Sälens Högfjällshotell har totalt 1 600 bäddar i 100 hotellrum och 350 lägenheter.

 
Festlokal på Gammelgården.jpg

Gammelgården Hotell & Restaurang - Exklusiv fest i unik och anrik miljö
Abonnera hela Gammelgården, Sälens mest stämningsfulla och anrika hotell för gourmanden och naturälskaren, exklusivt för er själva. Hotellet är en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Flera av våra byggnader härstammar från 1600-talet, vilket skapar en stämningsfull atmosfär som måste upplevas. Om ni vill ha en fest på Gammelgården får ni ta del av våra matupplevelser och vårt kök som har smak av fjället med säsongens bästa råvaror från naturens eget skafferi.

Boendet är sedan verkligen Sälens mysigaste boende. 37 rum som alla är personligt inredda med hemtrevnad och värme, vissa med klassisk lodgestil och andra inspirerade av Carl Larssons Dalastil. Ni får Gammelgården exklusivt för er själva och därmed har ni alla 37 rummen och hela storstugan till ert förfogande.

Utanför knuten finner ni vackra ljunghedar och kalfjäll för vandring och längdåkning och vi kan ordna så ni får uppleva fjället med en hundspann eller på skoter.