Konferera i fjällen

Scandinavian Resorts - Sälens Högfjällshotell och Gammelgården är unika platser för möten, företagsevent, konferenser, utbildningar, kick-offer, mässor och kongresser.

 

Sälens Högfjällshotell
Vi erbjuder en mångfald av möjligheter hos våra 13 restauranger och barer. Vi vill att allt ska vara smidigt och enkelt för dig och vi har skapat vårt serviceutbud så att du helt kan överlämna dig i våra händer.

Vi arrangerar årligen sedan över 25 år tillbaka Folk & Försvars Rikskonferens på Sälens Högfjällshotell. Ett annat återkommande, stort evenemang är Country SM (för snart 15:e året i rad) och Formtoppen som 2018 firar 10 år. Vi är stolta över att hela tiden få arrangera nya, spännande evenemang!

Snabba fakta

  • 13 restauranger och barer på hotellet; allt från steakhouse till sushi.

  • 6 konferenslokaler med tillhörande Business Lounge

  • Vår största lokal Vinterträdgården med kapacitet för 800 personer

  • Totalt 1600 st bäddar i 100 hotellrum och 350 lägenheter

Abonnera hela hotellet för exklusiv konferens - sommar och höst
Under sommar och höst finns det möjlighet att abonnera hela Sälens Högfjällshotell för en exklusiv konferens med oanade möjligheter.

Läs mer om Sälens Högfjällshotell här

Gammelgården Hotell & Restaurang
Abonnera hela Gammelgården, Sälens mest stämningsfulla och anrika hotell för gourmanden och naturälskaren, exklusivt för er själva. Hotellet är en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Flera av våra byggnader härstammar från 1600-talet, vilket skapar en stämningsfull atmosfär som måste upplevas. Vill ni umgås i en miljö som uppmuntrar till samtal och att lära känna varandra? En konferens på Gammelgården är perfekt för mindre grupper upp till 40 personer. I vår genuina miljö blir det fokus in i gruppen och känslan av att vara tillsammans.

Om ni vill ha en oförglömlig konferens får ni på Gammelgården ta del av våra matupplevelser och vårt kök som har smak av fjället med säsongens bästa råvaror från naturens eget skafferi.

Boendet är sedan verkligen Sälens mysigaste boende. 37 rum som alla är personligt inredda med hemtrevnad och värme, vissa med klassisk lodgestil och andra inspirerade av Carl Larssons Dalastil. Ni får Gammelgården exklusivt för er själva och därmed har ni alla 37 rummen och hela storstugan till ert förfogande. Vi erbjuder kompletta lösningar för kick off, ledningsmöten och konferens i fjällen. Fjället och lugnet utanför dörren ger inspiration till nya tankebanor!

Läs mer om Gammelgården här