Vad säger våra kunder om oss?

Folk och försvar
Folk och Försvar har sedan 1993 valt att återkomma till Sälens Högfjällshotell för sin årliga Rikskonferens. Högis har det som säkerställer den extra, och viktiga, dimensionen för oss: otroligt professionell och tillmötesgående personal, avskildhet och en fantastisk atmosfär. ”
— Lena Bartholdson, Generalsekreterare, Folk och Försvar
 

Nordea Masters
Samarbetet med Topeja Event & Catering är ovärderligt för oss. Vi har under de senaste 3 åren haft förmånen att ha Topeja som total cateringleverantör för Nordea Masters. Topeja jobbar professionellt och levererar alltid mycket hög kvalitet både på mat och service, med en enorm flexibilitet som behövs på stora evenemang där allt byggs upp för grunden. Oavsett ifall du är en partner, gäst, funktionär eller världsgolfspelare så har du förmånen att äta enastående mat och dryck, levererad och serverad av Topeja under hela evenemanget. ”
— Anette Eriksson, Operating Manager, Lagardere Sports Golf
 

Vasaloppet
På Vasaloppets vintermässa med ca 200 000 besökare varje år behöver ingen vara hungrig, Topeja fixar flöden som fungerar, mat som är uppskattad och möjlighet till härlig gemenskap i en unik restaurangmiljö”
— Eva-Lena Frick, VD, Vasaloppet
 

Krall Entertainment
Topeja Event har, till vår stora glädje, i många år skött både intern catering och våra publika restauranger under alla våra evenemang i Borgholms Slottsruin. De erbjuder bra personal, god mat och dryck plus att de alltid visar professionalitet och bra kundservice. Med glada restaurangbesökare och mätt personal är vi på Krall Entertainment mer än nöjda med Topejas tjänster.
— Patrik Krall, VD Krall Entertainment