VÅRT TEAM 

Engagerade och passionerade för upplevelser i världsklass!

Maria Wikström om Konferens i Sälen

Maria Wikström
Projektledare som håller i alla trådar

Maria är den som är ansvarig för att planera och genomföra alla event och stora konferenser inom Scandinavian Resorts (Topeja Event & Catering, Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang). Maria utgår från Karlstad.

 
 

Thommy Backner VD och Robbin Almén matkreatör

Robbin Almén - Projektledande matkreatör

Robbin är den som är ansvarig för maten på alla våra event och cateringar, han är vår egen matkreatör. En erfaren kock som lagar mat med kärlek av de bästa råvarorna. När Robbin inte är med på event och cateringar är han vår Food & Beverage-controller inom Scandinavian Resorts. Robbin utgår från Skåne.

 

Thommy Backner - VD/CEO med sinne för nöjen

Thommy Backner är VD för Scandinavian Resorts och en engagerad fest- och eventarrangör med stor kärlek för matupplevelsen och musikevenemang. Thommy har bakgrund som köksmästare och har välkomnat gäster till Sälens Högfjällshotell sedan 1991. Han har en exceptionell förmåga att skapa kreativa, kvalitativa event och är hjärnan bakom våra spännande restaurangkoncept med inspiration från världens alla hörn. Vintertid utgår Thommy från Sälen och sommartid från Skåne.