Våra kreativa företagsevent blir minnen som stannar kvar

Event är en av de bästa kanaler som finns för att skapa upplevelser. Vår långa erfarenhet av att arrangera upplevelser har lärt oss att ingen uppdragsgivare är den andra lik och vi älskar att leverera ett kreativt och flexibelt upplägg.

Vill du ha en eventleverantör att lita på? Oavsett om er ambition är en gala i världsklass, konferens, företagsevent, företagscatering, företagsfest eller att hitta en festarrangör till ett VIP-arrangemang, så lovar vi en minnesvärd tillställning. Nöje av yppersta klass är ett signum för oss och vi arrangerar upplevelser i alla genrer där den röda tråden är toppklass! 

Vi som står bakom Topeja Event äger även legendariska Sälens Högfjällshotell och mysiga Gammelgården Hotell & Restaurang. Detta gör att vi har eventlokaler för stora event och man kan abonnera hela hotell. 

Sälens Högfjällshotell
Vår största lokal och restaurang, nöjespalatset Vinterträdgården har en kapacitet för 800 personer och en restaurang med över 350 sittplatser. Här finns scen och dansgolv och oändliga möjligheter till kreativa evenemang. 

Sälens Högfjällshotell har totalt 1 600 bäddar i 100 hotellrum och 350 lägenheter.

Läs mer om Sälens Högfjällshotell här 

Gammelgården Hotell & Restaurang
För mindre, personliga företagsevent kan man abonnera stämningsfulla Gammelgården Hotell & Restaurang. Ni får Gammelgården exklusivt för er själva och därmed har ni alla 37 rummen, konferensrum och hela storstugan till ert förfogande. Boendet är Sälens mysigaste boende. 37 rum som alla är personligt inredda med hemtrevnad och värme, vissa med klassisk lodgestil och andra inspirerade av Carl Larssons Dalastil.

Läs mer om Gammelgården här

Nöje i världsklass
Dessutom är vi experter på nöje av yppersta klass. På ”Högis” arrangerar vi årligen över 30 stora evenemang, konserter, mässor och shower, allt från gigantiskt partyös, gästspel av kändiskockar till ”Folk och Försvars Rikskonferens” med Sveriges ledande politiker och kungligheter. Vi är även medarrangör till musikturnéer och arrangerar minnesvärda, privata fester.

Med stort engagemang hittar vi rätt miljö för er och kan hjälpa dig med allt från idé till genomförande. Tillsammans med din organisation skapar vi en kreativ helhetsupplevelse kring ditt event. Vi gör också interna aktiviteter som inspirerar och svetsar samman era medarbetare, som ger dem trevliga minnen för livet.

Enkelt uttryckt
Vi gör event som ger den avkastning ni önskar. Det kan vara att öka er försäljning, upplevas positivare hos medarbetare och kunder, eller helt enkelt att ha den roligaste festen någonsin. Kontakta oss så delar vi med oss av våra erfarenheter och berättar hur vi går till väga för att skapa event som ger resultat.

Läs gärna mer om vad våra kunder säger om oss här