UPPLEVELSER OCH CATERING I VÄRLDSKLASS

Oavsett om er ambition är en gala i världsklass, en företagsfest, en bröllopsfest eller ett VIP-arrangemang i mindre skala, så hjälper vi er gärna. Vår styrka är vår passion för matupplevelser och vår förmåga att leverera kvalitativ cateringmat till företagsevent och stora evenemang såsom Vasaloppet, ÅF Offshore Race och Nordea Masters. Dessutom är vi experter på nöje av yppersta klass. Vi äger bland annat legendariska Sälens Högfjällshotell. På ”Högis” arrangerar vi årligen över 30 stora evenemang, konserter, mässor och shower, allt från gigantiskt partyös, gästspel av kändiskockar till ”Folk och Försvars Rikskonferens” med Sveriges ledande politiker och kungligheter. Vi är även medarrangör till musikturnéer och arrangerar minnesvärda, privata fester.

Som du märker har vi en otrolig bredd och flexibilitet - just detta och det personliga värdskapet är något vi värnar mycket om.

 

SPORTEVENT

MUSIKevent

Företagsevent

After work på Lidingö Saluhall (kopia).jpg
 
 

Catering med kvalitet 

Vi har en enorm kärlek till matupplevelsen och att skapa hållbara event 

Att laga kvalitativ mat till många är en konstVår styrka är vår passion för matupplevelser och vår förmåga att leverera kvalitativ catering till många. En av våra specialiteter är att ta köket till dig. Vi kommer med kompletta restaurangkök, disk och vår unika BBQ-smoker i specialbyggda containrar till er, vart ni än befinner er. Detta ger oss kapacitet att laga mat till tusentals gäster på plats. Vi värnar om miljön och arbetar aktivt för att skapa "hållbara event” med allt från lokala råvaror, lokala producenter till kretsloppstänkande återvinning. Ni får alltid en personlig projektledare och en matkreatör till ert event för att ni ska få bästa tänkbara service och yttersta kvalitet på upplevelsen.

 
 

Våra Cateringmenyer

Matupplevelsen står i centrum för oss, den är en av våra passioner.

Vi är därför väldigt stolta över att White Guide som utnämner Sveriges bästa restauranger har rankat tre av våra restauranger på Sälens Högfjällshotell; Fine Dining Onkel Jean, Sushirestaurangen Seafood Bar och Steakhouse, som topp 5 bästa restauranger i Dalarna. Vi tar med denna passion för matlagning, vår erfarenhet och expertis när vi lagar cateringmat till tusentals. Det är en konst att skapa en matupplevelse när man lagar mat till så många och det är en konstform vi behärskar!

 

Catering

BUFFÉ

Festmenyer &

Plockmat

Vegetarisk catering

Konferens i dalarna Sälen

KONFERENS i Dalarna

Topeja Event & Catering är en del av Scandinavian Resorts som äger legendariska Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang.

Detta gör att vi kan erbjuda unika konferenser i fjällen. Kombinationen kreativa möten, fjäll, skidåkning, matupplevelser och nöje i världsklass gör en konferens hos oss unik! Det är på Sälens Högfjällshotell det händer – Europas största After ski, 13 restauranger och barer, nattklubb och shower.

Vi ordnar företagsevent, konferenser, kongresser och mässor för upp till 800 personer och vi har 1600 bäddar totalt på våra hotell i Sälen. Vi erbjuder kompletta lösningar för ert event, inget är omöjligt i vår värld och det har vi många bevis på genom åren. Låt oss visa er vad vi menar!

Fest, catering och personal till studentmottagning, nyår, företagsevent, bröllop, fest, kräftskiva och barnkalas

Vill ni ha en engagerad och kreativ festarrangör?

Bröllop, födelsedagsfest, studentfirande eller jubileum - vi ordnar alla typer av privata festarrangemang med tillhörande catering.

Lämna din/er viktiga dag tryggt i våra händer. Vi är er totala festarrangör och kan ta hand om hela arrangemanget, från produktion av inbjudningskort, förslag på härlig lokal, catering av matupplevelsen, kvällens nöjen och musik, fotograf på plats ändå fram till tackkortet. Vår stora passion är mat lagad med kärlek och nöjesproduktion av yttersta klass - så vi gör allt för att det ska bli en oförglömlig tillställning.

 

Vad säger våra kunder om oss?

Folk och försvar
Folk och Försvar har sedan 1993 valt att återkomma till Sälens Högfjällshotell för sin årliga Rikskonferens. Högis har det som säkerställer den extra, och viktiga, dimensionen för oss: otroligt professionell och tillmötesgående personal, avskildhet och en fantastisk atmosfär. ”
— Lena Bartholdson, Generalsekreterare, Folk och Försvar
 

Nordea Masters
Samarbetet med Topeja Event & Catering är ovärderligt för oss. Vi har under de senaste 3 åren haft förmånen att ha Topeja som total cateringleverantör för Nordea Masters. Topeja jobbar professionellt och levererar alltid mycket hög kvalitet både på mat och service, med en enorm flexibilitet som behövs på stora evenemang där allt byggs upp för grunden. Oavsett ifall du är en partner, gäst, funktionär eller världsgolfspelare så har du förmånen att äta enastående mat och dryck, levererad och serverad av Topeja under hela evenemanget. ”
— Anette Eriksson, Operating Manager, Lagardere Sports Golf
 

Vasaloppet
På Vasaloppets vintermässa med ca 200 000 besökare varje år behöver ingen vara hungrig, Topeja fixar flöden som fungerar, mat som är uppskattad och möjlighet till härlig gemenskap i en unik restaurangmiljö”
— Eva-Lena Frick, VD, Vasaloppet
 

Krall Entertainment
Topeja Event har, till vår stora glädje, i många år skött både intern catering och våra publika restauranger under alla våra evenemang i Borgholms Slottsruin. De erbjuder bra personal, god mat och dryck plus att de alltid visar professionalitet och bra kundservice. Med glada restaurangbesökare och mätt personal är vi på Krall Entertainment mer än nöjda med Topejas tjänster.
— Patrik Krall, VD Krall Entertainment
 
 

VÅRT TEAM

Vi är kända för vår passion för matupplevelser, nöje av yppersta klass och service med hjärta

Hos oss får du en engagerad helhetsleverantör inom catering, företagsevent, musikevent och som festarrangör. Vi är extremt flexibla - vi kan komma till er var ni än befinner er med våra mobila storkök. Vi är engagerade - det ingår alltid en personlig projektledare och matkreatör till varje event.

Vi har ett stort team av eventpersonal inom Topeja Event & Catering vars hjärta klappar för service och mycket erfarna projektledare som håller i planeringen av arrangemangen. Vårt team är spritt över landet, flexibla och tillgängliga.

Topeja Event & Catering ingår i koncernen Scandinavian Resorts. I Scandinavian Resorts ingår Sälens Högfjällshotell, Gammelgården Hotell & Restaurang, Topeja Event & Catering samt Smögens klassiker: Skärets krog, Skärets Café och Smögens Bageri.

 
Catering alltid på väg genom sverige.jpg
 
 

KONTAKT
Växel: +46 (0) 280-87000 

Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre) 

BESÖKSADRESS 
Topeja Event & Catering AB
Sälens Högfjällshotell, 780 67 Sälen 

POSTADRESS 
Topeja Event & Catering AB 
Box 35, 780 67 Sälen